Erkek Giyimi Bayilik Şartları Nasıl Bayi Olunur

Contact Us

Erkek Giyimi Bayilik Şartları Nasıl Bayi Olunur

Erkek Giyimi Bayilik Şartları Nasıl Bayi Olunur

Giyim sektöründe uzun yıllardır ısmarlamadan gelen firmalar arasında yer alan pierrecassi markası Türkiye’den dünyaya açılan bir kapı olmaya devam ediyor

Pierre Cassi
1970 senesinde İstanbul’da oluşturulmuş durumda olan Pierre Cassi Bayilik kaliteyi ve alıcı memnuniyeti ile alıcı sadakatini ön tasarıda bulundurarak Türkiye’de lider firmalar aralarında yerini almıştır. Basit felsefemiz durumda olan kalite ve alıcı mutluluğu hizmet noktasında siz kımetli alıcılar ile bir araya gelmiştir. Bununla Birlikte ülkeye adam giyim ihraç eden şirket yeryüzünde da kalitesini kanıtlama yolunda kocaman yol kat etmiştir. İhracat yaptığı başlıca ülkeler sırasıyla Almanya, Avusturya, Avustralya, Fransa, İngiltere, Hollanda, İngiltere, Rusya, Libya, Ermenistan, Dubai, İsrail, Azerbaycan, İran, Irak, Kongo, Tunus, Cezayir VE Afrika olmak üzere bir bir sürü ülkede lider şirket olarak kaliteyi yurt dışarısında da alıcılar ile buluşturmaya devam ediyoruz.

Pierre Cassi Bayilik Şartları
Belirli bir konsept dahilinde hem bir müşteriye hitap edecek hem bir de bayilik avantajlarından yararlanmak üzere bir yapının kurulması. Sebep lider kadrosu gerekse de güler yüzlü ekip arkadaşlarıyla birlikte bir düzenin sağlanması ve bununla birlikte belli bir gelir ve belli bir düzenin kuruluş edilmesi.

Sektör olarak giyim sektörü belli bir tecrübeyi gerektirirken bununla birlikte kalite ve güler surat ile alıcı memnuniyetini ilke edinir. Şirket klasik takımlar, özel davetler,ve dekoratif takımlar spor birlik giyişiler ve ceketler klasik spor gömlekler ile modayı yakından takip ediyor olup siz kımetli müşterilere ve bayilere sağladığı kolaylıklar ve ayrıcalıklar ile Türkiye’de giyim pazarında ön tasarıda yer almaktadır. Bununla Birlikte kalite ve güvenceyi birlikte bulundurarak alıcı memnuniyetini ilke edinen Pierre Cassi Bayilik Türkiye’de ve yeryüzünde pazarında lider firmalardan olmuştur.

Alanında yetişmiş güler yüzlü personelleri ile alıcı sadakatini ve mutluluğunu birlikte bulunduran şirket sebep satış öncesi gerekse de satış sonrasında hizmeti ile siz kımetli müşterilerin öncelikleri aralarında yerini almıştır. Senelerin getirdiği deneyim, özgüven ve kalite dekoratif tasarımlar ile her an seçim sebeplerinizden biri olmuştur.

Spor birlik kıyafet, spor pantolon, spor gömlek, kışlık pantolon, kışlık birlik kıyafet, trend kıyafeti, bebe birlik kıyafet, bebek gömlek bebek pantolon, yazlık mont, keten birlik kıyafet, keten gömlek ve pamuk gömlek yeni sezon modelleri ile modayı yakından izleyen ve her daim dekoratif tasarımlar üreten ürünlerimiz ile siz kımetli müşterilerin hizmetine senelerin verdiği deneyim ile devam etmekteyiz. Sektörel bazda gayretkeş personelleri güler yüzlü hizmet zihniyeti ve bayilik avantajlarıyla Pierre Cassi Bayilik size hizmette hudut tanımaz ayrıcalıklar çıkarmaya devam edecektir. Bu ayrıcalıklar kalite ve itimat çerçevesinde devam edecektir.

Leave a Reply